Een plat dak van Arfido

Arfido heeft zich in de loop der jaren toegespitst op de plaatsing van kwalitatieve en duurzame platte daken.

Als jonge ploeg dakspecialisten zijn wij als geen ander op de hoogte waar een plat dak anno 2020 aan moet voldoen en wat het te verduren krijgt. De tijd dat een plat dak enkel moest zorgen voor de waterdichting is ondertussen lang voorbij.

De dag van vandaag verwachten we namelijk dat ons dak ook esthetisch in orde is, dat we er een tuin, zware installaties of terrassen op kunnen plaatsen. We denken hier ook aan de nieuwe eisen rond isolatie en luchtdichtheid van ons plat dak. Een goede keuze in materialen en een correcte plaatsingswijze hiervan is alvast een belangrijke stap om aan al deze eisen te voldoen.

Plat Dak
Verantwoorde Materiaalkeuze | Plat dak - arfido

Verantwoorde kwaliteit

Materiaalkeuze en de correcte opleidingen voor onze arbeiders zijn dan ook belangrijke pijlers bij Arfido.

We streven naar kwalitatieve daken waar er rekening wordt gehouden met de uiteindelijke functie van het plat dak. Arfido biedt dan ook complete dakpakketten aan, van de dakconstructie tot de waterdichting en van renovatie tot nieuwbouw.

Bij Arfido zijn we zeker van ons werk en daar kan onze klant mee van profiteren. We bieden onze klanten uitgebreide garanties aan die jaren van zekerheid zullen bieden en nog verlengt kunnen worden met een onderhoudscontract op maat.

Onze Werkwijze

Wil je weten hoe we te werk gaan aan jouw nieuw plat dak? Kom het hier te weten.

Lees meer

Onze Materialen

We werken met materialen waar we trots op kunnen zijn. Deze stellen we graag even voor.

Lees meer

Garantie

We bieden enkele garanties aan voor al onze platte daken. Kom hier meer te weten.

Lees meer