Onze Garanties.

Net zoals elke vakman zien we graag dat ons werk zo lang mogelijk meegaat. Om dit te verzekeren en het voor u makkelijker te maken bieden we enkele garanties.
Bouwfederatie

10 Jarige Aansprakelijkheid

Net zoals bij elke erkende aannemer geniet u ook bij Arfido van de verplichte 10-jarige aansprakelijkheid.

Deze aansprakelijkheid zorgt ervoor dat u op uw beide oren kan slapen bij het inhuren van een erkende aannemer als Arfido.

Meer informatie over deze garantie (PDF) →

Het BEVAD Waarborgbewijs

Het waarborgbewijs uitgegeven door BEVAD biedt bovenop de wettelijke verantwoordelijkheden aan de klant een conventionele waarborg van 10 jaar aan voor lichte verborgen gebreken waarvoor de wettelijke 10-jarige aansprakelijkheid niet kan worden ingeroepen.

Deze extra waarborg kan enkel aangeboden worden door officiële leden van BEVAD.

Meer informatie over deze garantie (PDF) →
BEVAD
Resitrix

Resitrix: Certificaat van goede uitvoering

Indien u Resitrix als dakafdichting kiest zal er na oplevering van de werken een controle uitgevoerd worden door IRS-Btech. Na deze controle ontvangt de klant een ‘Certificaat van goede uitvoering’.

Met dit certificaat wordt er een 10 jarige fabriekswaarborg gegeven op alle Resitrix membramen voorzien van een ‘IRS Btech warranty’ opdruk. Ook het arbeidsloon van de dakafdichter nodig voor het herstellen van het gebrekkige materiaal is hiermee gedekt. Een extra zekerheid naar de klant dus.

Meer informatie over deze garantie →